Shopping Cart
0
0,00  Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Despre noi

Eosette s-a născut și continuă să crească datorită pasiunii unei familii muncitoare și iubitoare. Sursa de inspirație pentru Eosette a fost declanșată atunci când familia noastră și-a întâmpinat cel mai nou membru. Împreună cu el, a venit responsabilitatea și dorința de a face totul "perfect", de a găsi cele mai bune metode de a-l îngriji și cele mai bune produse.

Am consultat prietenii și membrii familiei, am luat lucrurile pas cu pas și având în minte interesul copilului nostru, am venit cu ideea de a pune în practică toată experiența care s-a adunat. Fiecare produs Eosette este rezultatul unei colaborări strânse între propria noastră experiență și o valoroasă colecție de idei și sugestii.

Este timpul să  le împărtășim cu voi toți, părinți la primul bebe sau experimentați!

 

Stilul Eosette

Noi credem că produsele naturale sunt cele mai potrivite pentru bebeluși și copii. Am ales fiecare componentă bazată pe calitate, textură și durabilitate și am proiectat produsele ale căror stil simplu este îmbogățit cu materiale moi naturale, texturi subtile și detalii rafinate. Rezultatul este o gamă de produse premium, sofisticată și trendy.

De asemenea, acordăm o atenție mărită și ambalajelor noastre. Ele respectă mediul inconjurător și fac din fiecare produs un cadou de lux.

Ne străduim nu numai în postura unei companii, ci și ca indivizi să respectăm mediul înconjurător. Sperăm că produsele ecologice vor deveni o parte importantă a vieții oamenilor și vor conduce la o puternică relație  om - natură.

Bumbacul organic este bumbac cultivat fără îngrășăminte chimice sau pesticide, lucru mai bun pentru sănătatea umană, precum și pentru natură. Bumbacul organic este diferit de bumbacul convențional, în multe privințe, iar diferența începe de la stadiul de fibră. Bumbacul organic din produsele noastre este cultivat organic si provine de la furnizori care sunt inspectați și certificați de Global Organic Textile Standard (GOTS). GOTS este recunoscut ca standard mondial de prelucrare pentru textile realizate din fibre organice. Acesta definește criteriile de mediu la nivel înalt de-a lungul întregului lanț de aprovizionare cu textile organice și impune respectarea unor criterii sociale.

 

În curând... 

Produsele noastre unice și durabile se potrivesc cu părinții moderni, care doresc doar cele mai bune lucruri pentru familia lor! Vă invităm să aruncați o privire la colecția noastră actuală de produse ecologice și organice și să profitați de ofertele noastre speciale pentru a-i face fericiți pe cei mici.