Vrei sa redecorezi? Iata 6 modele de stickere care iti pot transforma locuinta cat ai clipi

 

Te afli aici pentru ca de ceva vreme te gandesti ca ti-ar prinde bine un refresh decorativ al locuintei, insa nu te-ai hotarat inca ce ar fi cel mai potrivit? Stim ca iei in calcul timpul, banii si efortul ce vor urma a fi investite, asa ca iata la ce ne-am gandit noi.

Cu ajutorul unor stickere poti schimba ambientul fiecarei camere din locuinta ta. Indiferent ca vorbim de dormitor, camera de zi, bucatarie, baie sau chiar scari, poti alege din gama de stickere decorative cele mai potrivite modele pentru casa si bineinteles gusturile tale. Stim ca nu iti doresti sa mai treci prin perioada in care locuinta ta este definitia perfecta pentru dezordine, praf si haos, asadar, credem ca varianta stickere-lor este cea care va oferi caminului tau o schimbare de efect, fara prea mult efort.

Ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva idei, asa ca am facut mai jos o selectie cu 6 dintre cele mai apreciate modele de stickere de pe site-ul nostru, care te pot ajuta sa fii creativ:

1. Sticker pentru camera de zi. Iti doresti sa ai cat mai multe poze cu familia ta, insa nu ai unde sa depozitezi numeroasele rame intr-o singura incapere? Iata varianta perfecta de a petrece timp cu cei dragi printre cele mai frumoase amintiri capturate in trecut!

2. Sticker pentru camera copilului. Un aer de poveste pentru micutul tau poate fi usor instalat in propria lui camera prin aplicarea unor stickere copii 

3. Sticker pentru bucatarie. Iti petreci mult timp in bucatarie? Poti face in asa fel incat acest timp sa fie unul de calitate.

4. Sticker pentru usi. Daca iti doresti o „usa catre o lume de poveste”, iata ca acum poti sa o ai cu ajutorul stickerelor.

5. Sticker pentru scari. Paseste zilnic pe scarile personalizate cu mesaje motivationale din locuinta ta. Incarca-te cu energie pozitiva la fiecare pas!