Astazi ne regasiti activi pe blogul Eosette cu un material in care iti prezentam colectia noastra de stickere usi, de care suntem foarte mandri. Si nu pentru ca nu indragim toate produsele pe care le afisam pe site si pe care le trimitem in casele voastre, insa pentru noi sunt, asa cum iti spuneam inca din titlu, adevarate porti deschise spre o lume plina de culoare.

Primim nenumarate fotografii de la clientii care au comandat stickere usi interior si pe care le-au lipit in casele lor. Fiind si cel mai graitor feedback, ne motiveaza sa inmultim numarul produselor din aceasta categorie. In aceeasi idee, te invitam si pe tine sa ne lasi mesaje cu ce peisaje ai vrea sa regasesti pe noile stickere usi care vor aparea pe site. J

Si cum spuneam, noi ne-am propus sa putem crea in doar cateva minute o fereastra spre o lume de poveste, aducand in camera in care petreci cel mai mult timp peisajul tau preferat. Sa fie valurile oceanului infinit? O bucata din miezul unei paduri? Poate o alee din parcul preferat?

Am vorbit despre dorinta de mai frumos si mai bine in casa ta care te poate convinge sa achizitionezi si sa lipesti un stickere. Dar stim cu totii ca stickerele decorative pentru usi pot fi si o varianta ideala, atat prin simplitate, cat si prin cost, de a „improspata” aspectul unei usi vechi, deteriorate sau care nu se mai potriveste cu incaperea, atunci cand inca nu te-ai hotarat sa o inlocuiesti.

Te invitam, asadar, oricare ar fi motivul pentru care te gandesti sa alegi un sticker pentru usa sau usile tale, sa vizualizezi colectia de pe site. Inainte de a le lipi, poti citi pe blogul Eosette acest articol despre pasii unei lipiri perfecte, rapide si corecte.