Dupa multi ani de rutina, munca, tensiune, deadline-uri si agitatie, parca o parte tot mai mare dintre noi se intoarce la lucrurile simple care ne linistesc si ne fac sa zambim. De regula, aceste lucruri sunt dintre cele mai simple, aproape deloc costisitoare si care nu necesita vreun efort pentru a le introduce in stilul nostru de viata.

Pentru ca pe noi mesajele motivationale ne-au inspirat si ajutat sa ne amintim valorile in care credem, am introdus in colectiile de stickere decrative si stickere cu mesaje motivationale.

Gama de stickere decorative cuprinde diverse mesaje motivationale, inspirative, ideale pentru a da un aspect placut bucatarei, dormitorului, sufrageriei, scarilor interioare sau biroului tau. Temele principale care se regasesc pe stickere sunt familia, linistea, viata, casa, iubirea

 

.

Noi, familia Eosette.ro, te invitam cu drag sa experimentati decorarea spatiului in care petreceti mult timp cu ajutorul stickerelor decorative. Pe langa suflul nou pe care il va da incaperii, un sticker cu mesajul motivational preferat sau care te inspira in etapa vietii in care te afli te va face sa zambesti de cate ori il vei privi.

De asemenea, daca imparti spatiul, fie ca este biroul si lucrezi cu alti colegi, fie ca este o camera in care petreci timp cu familia sau prietenii ori camera copilului, in care petreceti timp impreuna, inainte de culcare, stickerele vor avea acelasi efect benefic.

 

Te asteptam cu drag sa descoperi toate categoriile de stickere decorative, motivationale si nu numai, pe site. Asa cum am mai spus, cele mai multe dintre produsele noastre sunt inspirate si confirmate de catre voi, membrii comunitatii Eosette.ro – iubitori de frumos si sanatate fizica si sufleteasca.