In primii ani ai vietii, pe langa alte aspecte, decorul joaca un rol foarte important in conturarea personalitatii si a modului in care juniorii percep lumea si obiectele din jurul lor.

Tocmai pentru ca stim cat de important este mediul in care isi petrec timpul toti copiii, dar si ca adeseori decorarea camerei lor este pentru parinti o adevarata provocare, am selectat cateva modele de stickere 3D disponibile pe site-ul nostru care sa te ajute sa pui la punct camera micutului tau cat ai zice „sticker”.

1. Sticker 3D cu planete

 

Un model din colectia de stickere perete 3D destinat juniorilor care incep sa cunoasca putin cate putin tainele universului. Cu iluzia creata de modelul 3D, planetele si stelele sunt chiar langa micutul tau, care poate arunca o privire in spatiu ori de cate ori imaginatia lui se indreapta in aceasta directie.

 

2. Sticker 3D cu dinozauri

 

Majoritatea copiilor, in special baietii, dezvolta o fascinatie pentru dinozauri atunci cand descopera primele informatii legate de acestia. Lasa-i imaginatia sa zburde prin lumea dinozaurilor cu ajutorul stickerului 3D pe care il poti aplica in camera sa.

 

 3. Sticker 3D plaja cu valuri

Cu siguranta iubim marea, atat noi adultii, cat si cei mici, pentru ca ne duce mereu cu gandul la vacanta. Este un prilej de relaxare si bineinteles joaca indelungata si asta nu poate decat sa-i bucure pe juniori, care pot visa necontenit la castelele de nisip pe care le plac atat de mult.

 

4. Sticker 3D cu castel

 

In general, fetitele au in camera lor intregi colectii de obiecte inspirate din povesti cu printese. Contureaza taramul de povesti despre zane si printese aplicand in camera fetitei tale un sticker 3D cu castel cu artificii.

 

Datorita tehnologiei de fabricare a stickerelor, poti merge mai departe de pereti si poti aplica stickere 3D pe oglinzi, usi, rame de pat, ferestre etc. Suprafetele ideale sunt cele care au aplicata vopsea lucioasa, satinata sau suprafete precum lemnul lustruit si lacuit, electrocasnice sau usi. De asemenea, fiecare pachet livrat de Eosette are un ghid de aplicare a stickerelor pas cu pas, pentru ca rezultatul final sa fie unul perfect, care sa te multumeasca.