Stickere copii - Secretul cemerei ideale pentru activitatea copilului

 

            De cele mai multe ori parintii aleg o culoare deschisa, neutra, luminoasa pentru casa lor, ceea ce este foarte bine, insa e posibil sa uite sa dea o nota distincta dormitorului pentru copii. Din teama de kitsch sau pur si simplu din prea multa seriozitate ei nu aleg o culoare-subiect, vizibila, care sa alterneze cu restul decorului. Pe langa mobilierul ceva mai colorat, niste stickere copii calitative din punt de vedere estetic pot umple cu siguranta spatiul lasat gol. Fie ca sunt figuri geometrice decorative, rame ca cele din fotografia de mai jos (copiii pot invata, de exemplu, sa realizeze un arbore genealogic), peisaje sau eroi, haideti sa vedem impreuna avatajele:

 

 

            Parintii gandesc mult mai realist decat copiii, ar fi chiar ciudat daca nu ar fi asa. Ce-ar fi sa ne gandim putin la intrebarea ce vrei sa te faci cand o sa cresti mare? Toti copiii se confrunta cu intrebarea asta si au raspunsuri din cele mai diverse, insa e clar ca nu stiu inca ce presupune exact meseria pe care si-o aleg la aceasta varsta. Ei bine, in functie de aceste raspunsuri, parintii pot gasi minunata solutie de a cumpara stickere perete copii, introducandu-l pe micut in tainele meseriei spectaculoase de care se simte atras. Spre exemplu, aici vedem un pusti ce vrea sa exploreze spatiul cosmic:

 

            Cand vine vorba de copii, de cum am pronuntat cuvantul “realist” ne-am si indepartat deja de sensul acestuia. Macar vorbeam de meserii reale, in schimb haideti sa ne departam putin si mai mult. Orice parinte trebuie sa inteleaga nevoia de fictiune a copilului sau. Eroii preferati, supereroii, modelele de la care fetita sau baietelul se pot inspira pot constitui oricand obiectul unor stickere perete. Astfel, copiii pot urmari mai usor invatamintele daca le primesc de la supereroul lor favorit, iar a avea in permanenta un sticker de perete ii va face sa si le reaminteasca mereu. In plus, stickerele au grija sa faca in incapere o atmosfera energica si distractiva. Pentru un copil, un sticker poate fi atat o recompensa (dupa teme are voie sa se joace sau sa se uite la desene cu un erou pe care il are si pe perete), cat si o deconectare foarte eficienta.

           

            Mai mult decat atat, sa ne gandim ce minuni pot face stickerele 3D. In primul rand, trecerea spre o lume incantatoare, un univers fabulos, iar copiii vor simti o cale de evadare sau un portal magic spre o lume cunoscuta numai de ei.

 

 

            Nu in ultimul rand, va putem sfatui cum sa faceti camera copiilor dupa o tema anume. Niste stickere cu supereroi merg perfect langa niste masti sau pelerine agatate intr-un cui, un atlet sta bine langa un cos de baschet de jucarie, iar un razboinic langa macheta unui scut.