Sa le spunem micilor iubitori de stickere ce inseamna 3D

Pentru ca stim ca avem in randul publicului Eosette.ro si iubitori de stickere decorative foarte tineri, insteti si curiosi deopotriva, astazi te ajutam sa le prezinti o notiune pe care cu siguranta o aud des. Poate la televizor, la prieteni sau pe internet. Sau poate ca te-au auzit pe tine sau pe mami/tati spunand ca ati vrea sa lipiti in casa stickere 3d

Notiunea de 3D, adica tridimensionalul, se refera la o imagine realizata printr-o tehnica speciala de redare a lucrurilor reale: latime, lungime si inaltime sau adancime. Redarea tridimensionala se mai numeste si redare „in volum”, adica atunci cand pe un plan 2D (bidimensional), creierul nostru percepe si transmite ochiului o imagine de profunzime, facandu-ne sa uitam ca privim un mediu care are doar latime si lungime. Acelasi lucru se intampla si cu un sticker perete 3D, care, odata privit sau lipit, ne lasa impresia ca obiectul sau personajul pe care il reprezinta este aproape real.

De multe ori, clientii nostri aleg stickere 3D tocmai pentru a intrerupe mai usor si mai eficient platitudinea unei incaperi. Un perete simplu, monocrom, dintr-o camera cu foarte putine obiecte, poate imprumuta cu suces din personalitatea ta. Atunci cand tu sau copilul tau sunteti pasionati de un anumit subiect (film, desene animate, peisaj), il puteti aduce in mijlocul caminului cu ajutorul unui sticker 3D.

Prin colectia Eosette de stickere decorative 3D incercam sa ii ajutam pe cei mici sa viseze si sa fie creativi, sa isi dezvolte imaginatia si sa ajunga mai aproape de ceea ce isi doresc sa devina.

 

Intreaga familie se poate bucura de culori spectaculoase, redate tridimensional, care reprezinta adevarate porti spre alte spatii, medii sau taramuri. Ca sa intelegi mai bine despre ce vorbim, te invitam sa vezi cele mai noi stickere 3D din categoria dedicata de pe site. Vei calatori prin univers, prin mari si oceane, te vei intoarce in epoca dinozaurilor, vei avea in vecinatate un castel fermecat sau vei porni intr-o calatorie minunata cu balonul. Care dintre idei va surade tie si juniorului tau? J