Cum sa schimbi aspectul bucatariei fara prea multi bani

 

Te gandesti de ceva vreme sa redecorezi bucataria, insa pentru ca esti o persoana dinamica si te plictisesti repede de aspectul casei tale, nu vrei sa investesti o avere, pentru ca in scurt timp e posibil sa vrei sa redecorezi iar.

Daca bucataria are si ea nevoie de un suflu noi, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine o sugestie de redecorare rapida si ieftina pentru aceasta incapere. Ce zici de un sticker bucatarie?

Daca iti place sa experimentezi lucruri noi in materie de decor, am facut o selectie de cateva stickere bucatarie pentru a-ti usura cautarea de solutii pentru redecorare.

1. Sticker Cesti de Cafea

Iubesti aroma cafelei si senzatia de energie pe care ti-o ofera? Energizeaza-te doar privind acest decor minunat zi de zi pe care il poti alege din colectia noastra de stickere perete bucatarie.

2. Sticker Inima Casei

Daca si la tine bucataria este „inima casei”, unde petreci timp important si distractiv alaturi de familie, atunci poate acest sticker este ceea ce cauti. Parca si gatitul pare mai distractiv atunci cand se intampla intr-o incapere pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce te caracterizeaza, nu?

3. Sticker Ustensile de Bucatarie

S-ar putea sa fii atat de pasionat de arta culinara, incat sa iti petreci tot timpul liber in bucatarie. Si oricate ustensile sofisticate ai avea in sertare niciodata nu sunt de ajuns. Iata o idee de sticker care s-ar putea sa-ti placa.

4. Sticker Fabrica de Cafea

Daca te pasioneaza atat de tare cafeaua, incat doar cateva cescute nu sunt de ajuns pentru o intrega bucatarie, atunci poate o fabrica de cafea e ceea ce ai nevoie.

 

Acum ca ai gasit solutia potrivita pentru a schimba suflul bucatariei cu un efort minim, atat fizic, cat si financiar, nu ramane decat sa-ti pui imaginatia la treaba si sa alegi stickerul cel mai potrivit influentelor si culorilor predominante in bucataria ta.