Esti unul din parintii care se afla in cautarea unor metode creative de educare a micutilor, pe care acestia din urma le primesc cu foarte mult entuziasm? Vrei ca juniorul tau sa invete usor, intelegand prin joculete rolul educatiei in dezvoltarea sa personala?

Noi stim ca, mai mult decat educatia in sine, metodele prin care cunostintele sunt insusite sunt cele care conteaza cu adevarat, avand o contributie majora in rezultatele procesului de invatare. Si pentru ca stim acest lucru, am ales ca in colectia de stickere prezente pe site sa includem si modele de stickere educative, pe care le consideram ideale pentru dezvoltarea armonioasa a juniorilor.

De ce credem ca metoda de invatare asociata cu stickere educative este cea mai potrivita?

Ii provoaca pe cei mici sa fie curiosi asupra multor aspecte, curiozitatea fiind unul din elementele care contribuie substantial la dezvoltarea lor. Iti poti incuraja juniorul sa fructifice toate curiozitatile pe care le are cu ajutorul stickerului tabla de scris. Stim deja placerea celor mici de a scrie pe pereti, de care toti parintii se tem. De ce sa nu-i lasam sa se exprime artistic pe perete cu ajutorul acestui sticker? Pot desena, colora sau scrie fara probleme, pentru ca stickerul se va sterge foarte usor cu o carpa umeda.

Copiii pot invata usor literele si noi cuvinte cu ajutorul modelelor de stickere litere disponibile in colectia Eosette. Daca ai planuit ca in procesul educatiei sale sa integrezi si o limba straina, de ce sa nu-l ajuti sa isi insuseasca mai usor noile cunostinte? Stickerul educativ alfabet cu animale in engleza te poate ajuta sa imbunatatesti traditionalele metode de invatare a unei limbi straine.

Numerele si tabla inmultirii nu au fost niciodata atat de usor de inteles si invatat. Stickerul educativ cu numere si tabla inmultirii poate fi suportul creativ al micutului tau, ideal pentru o sedimentare mai usoara a noilor informatii din aceasta sfera.