Reciteam, nu demult, un articol (pe site-ul Qbebe.ro) legat de modul in care se formeaza personalitatea copiilor. Asa cum stiam  din experienta noastra si din documentarea anterioara, primii 7 ani sunt elementari in conturarea caracteristicilor morale ale viitorului adult.

Foto: stickere decorative

Pentru a avea o personalitate sanatoasa, copiii au nevoie de o atitudine potrivita a parintilor inca din primii ani de viata. Chiar dinainte de a merge la scoala, felul in care le aratm afectiune, atentie, sustinere si indrumare ii va ajuta sa se dezvolte armonios si intr-un bun echilibru fata de ei insisi, precum si fata de persoanele din jurul lor.

Iubirea este un element cheie. Si cum ne dorim ceea ce e mai bine pentru copiii nostri, aratandu-le dragoste necondintionata, ii vom ajuta sa isi dezvolte o personalitate. Totodata, activitatile creative sunt printre cele mai potrivite alegeri pentru a le furniza si fixa informatii si pentru a-i face pe cei mici sa experimenteze noi senzatii si perceptii.

Noi, pe blogul si in postarile Bebe Eosette, amintim mereu de cat de important si calitativ este timpul petrecut in familie, in natura sau in mijlocul caminului. De la simpla aplicare a unui sticker perete 3D, pana la gatit lucruri usor de facut in prezenta copilului sau citit povesti inainte de culcare sau privit fotografii si descris persoane dragi si peisaje, cei mici vor intelege mai bine termenii interactiunii si vor deveni maleabil, interesati sa descopere si sa asculte.

Foto: stickere 3D

 

De asemenea, spatiul de care sunt inconjurati ar fi bine sa fie unul creativ si plin de inspiratie, si, in acelasi timp, sigur, care sa ii moiveze sa se joace, sa descopere si sa invete, fara sa vada aceste lucruri ca pe niste eforturi fortate. Noi am fost surprinsi sa vedem la copiii nostri si sa primim feedback d ela clientii care ne povesteau cum copiii lor inventeaza mult mai usor jocuri si povesti pline de fantezie, pornind de la obiectele din camera.

 

 

Foto: stickere 3D