3 idei de efect pentru decorarea casei

 

Schimbarile in ceea ce priveste decorul casei in care locuim ne aduc mereu un aer de prospetime si o energie buna de care sa ne bucuram o una perioada de timp. Daca te-ai mutat recent intr-o noua casa sau esti hotarat sa faci o schimbare in interiorul caminului tau, iata 3 idei de efect pentru un decor atractiv.

1. Stickere 3d

Iti doresti un decor creativ pentru pereti, care sa nu implice neaparat o piesa de mobilier? Ai luat in calcul sa aplici un sticker perete 3d in camera pe care vrei sa o redecorezi? Daca nu, arunca un ochi printre sutele de modele care s-ar potrivi oriunde in casa ta. Poti apela la stickere decorative 3d pentru a-ti infrumuseta bucataria, camera de zi, dormitorul, baia, camera copiilor si, de ce nu, scarile.

 

2. Tablouri

Pentru un perete gol, care vrei sa devina atractia camerei, poti opta pentru tablouri. Nu spunem tabouri la intamplare, ci ne referim chiar la o aglomerare de cateva tablouri cu rame colorate diferit. Poti pune in aceste rame, tablouri care infatiseaza una sau mai multe din pasiunile tale sau poti merge pe pastrarea amintirilor alaturi de cei dragi, punand in interiorul ramelor diverse poze.

 

3. Cutii de depozitare

Daca ai nevoie totusi de putin spatiu de depozitare pe unul din peretii camerei, dar nu vrei o piesa clasica de mobilier, iata cum poti opta pentru o solutie ieftina, dar mult mai creativa. Poti cumpara cateva ladite din lemn, pe care sa le vopsesti asa cum iti doresti, incat sa se potriveasca nuantelor din camera in care vrei sa le asezi, dupa care sa le prinzi pe perete. Poti sa le folosesti strict pentru decor si sa asezi in acestea doar cateva plante si alte obiecte de arta sau poti sa te folosesti de spatiul din interiorul acestora si sa depozitezi ceea ce ai nevoie.